Kontakta oss på Wesma Villarenovering året runt, varje dag

På Wesma Villarenovering är vi alltid nyfikna på vad både nya och gamla kunder har att säga. Du kan lätt kontakta oss via e-post, telefon eller formulär.

Är du i behov av en takrenovering eller vill du bara ha en överblick över hur ditt tak mår? På Wesma Villarenovering står vi alltid till förfogande och du kan kontakta oss närsomhelst på året, alla dagar. Vi har inga förutbestämda öppettider, utan en e-postadress och ett växelnummer där vi svarar så snabbt det går. Du kan även fylla i kontaktformuläret och ange ditt ärende. Vår bas är strax utanför Södertälje men vi verkar även i och Stor-Stockholm.

Du kan även alltid ringa oss på 010-551 78 00 vid frågor, vi är alltid tillgängliga!

Takläggning partner

Boka ett kostnadsfritt möte

När du kontaktar oss kan vi antingen inleda ett telefonmöte eller boka ett kostnadsfritt möte på plats för att utföra en takbesiktning. Valfriheten är din och den gemensamma nämnaren av alla våra kundsamtal, är att vi värdesätter en ärlig dialog in i minsta detalj för att vidga perspektiven. Vårt motto är att vara serviceinriktade i alla våra åtaganden och vi anser att en bra relation börjar med en god kommunikation.