Kostnadsfri rådgivning och offert efter besiktning av ert befintliga tak

Takläggning är mestadels ett stort projekt och en investering som lönar sig under många år – kanske till och med under en hel livstid beroende på vilken livslängd materialet har och hur man underhåller taket. Att göra en takläggning eller en takrenovering kostar en del men med tanke på hur mycket du sedan vinner tillbaka på energibesparingar och täthet i huset, kommer du bestämt att inse att du tog det rätta beslutet.

Takläggning partner

Få en kostnadsfri offert hos Wesma Villarenovering

Vi på Wesma Villarenovering brinner för att rusta upp ditt tak, oavsett om det gäller en renovering eller ett helt nytt tak på en nyproducerad fastighet eller villa. De grundläggande stegen börjar med att du kontaktar oss för att stämma av ett möte tillsammans. På det mötet kommer vi att bolla idéer och vi kommer att vara lyhörda inför dina behov och ge dig en realistisk syn på vad vi kan och bör göra. När mötet är klart bestämmer vi en tid då vi gör en kostnadsfri takbesiktning, vilket utgör grunden till priset och de insatser vi som takläggare bidrar med i senare skede. Besiktning och offert är kostnadsfria och det pris du sedan får av oss är fullständigt, det vill säga vi försöker inte lura av dig pengar genom dolda avgifter som inte kommuniceras klart och tydligt.

Betalning sker när taket är i färdigt skick

Stegen fram till takrenoveringens start är helt och hållet kostnadsfria. Därefter gäller alltid slutpriset som kommunicerats i den kostnadsfria offerten som du fått hem till dig. Vi vill dock passa på att tillägga att det pris som du kommer att stå för, betalas när takläggningen eller renoveringen är färdigställd, vilket innebär att du slipper våndas över förskottsbetalningar eller delbetalningar. Den principen känns rättvis för oss då vi anser att en kund aldrig ska behöva betala innan taket är på plats och alla detaljer är iordningställda.

 

Den kostnadsfria offerten börjar med en takbesiktning

Wesma Villarenovering inleder alltid ett takprojekt med ett kundmöte. Därefter följer en takbesiktning och vidare ett slutpris i en kostnadsfri offert.