Bakgrund takläggare Stockholm

Jämför kostnadsfria offerter från ett flertal takläggare i Stockholm

 

Fyll i formuläret

Fyll i formuläret och var så detaljerad som möjligt om dina önskemål.

Jämför offerter

Inom kort kommer du att få offerter med prisförslag som du kan gå igenom i lugn och ro.

Välj det bästa företaget för ditt projekt

Luta dig tillbaka, gå igenom offerterna i lugn och ro och välj sedan det företag som passar dig bäst. Skulle du mot förmodan inte vara helt tillfredsställd med offerterna kan du alltid kontakta oss med vidare frågeställningar mot enskilda eller samtliga takläggare du fått offert av.

 

Takläggning är mestadels ett stort projekt och en investering som lönar sig under många år – kanske till och med under en hel livstid beroende på vilken livslängd materialet har och hur man underhåller taket. Att göra en takläggning eller en takrenovering kostar en del men med tanke på hur mycket du sedan vinner tillbaka på energibesparingar och täthet i huset, kommer du bestämt att inse att du tog det rätta beslutet.

    Få en kostnadsfri offert

    Vi på brinner för tak, oavsett om det gäller en renovering eller ett helt nytt tak på en nyproducerad fastighet eller villa. De grundläggande stegen börjar med att du skickar in en offertförfrågan. Om du vill gå vidare med en offert kontaktar vår partner dig för att stämma av ett möte tillsammans. På det mötet kommer ni att bolla idéer och de kommer att vara lyhörda inför dina behov och ge dig en realistisk syn på vad de kan och bör göra. När mötet är klart bestämmer ni en tid då de gör en kostnadsfri takbesiktning, vilket utgör grunden till priset och de insatser våra takläggare bidrar med i senare skede. Besiktning och offert är kostnadsfria och det pris du sedan får av vår partner är fullständigt.

    Stegen fram till takrenoveringens start är helt och hållet kostnadsfria. Därefter gäller alltid slutpriset som kommunicerats i den kostnadsfria offerten som du fått hem till dig. Vi vill dock passa på att tillägga att det pris som du kommer att stå för, betalas när takläggningen eller renoveringen är färdigställd, vilket innebär att du slipper våndas över förskottsbetalningar eller delbetalningar.