Om oss

Hos oss är det tak och takbyten som står i fokus. Vi är ett företag med fokus på att hämta in och presentera flertal offerter från olika takläggare för att du ska få bästa möjliga pris och leverans – allt från det lilla fritidshuset eller villan till den större fastigheten eller nyproduktionen. Vi kan även berätta att vi har en varierande kundkrets som både består av privata villaägare, fastighetsinnehavare och byggföretag som vill etablera snygga och hållbara tak på sina hus eller nyproduktioner. Denna positiva variation av uppdrag har fått oss att stoltsera med en bred yrkeskompetens där nyckeln till framgång och ett fint resultat är en balans av den personliga kontakten vi upprättar med varje kund samt de befogenheter och den kunskap vi samlat på oss genom åren.

Få kostnadsfria offerter här

Takläggning Stockholm

Vår partners finns i Stockholm och vi åtar oss projekt i detta område samt angränsande städer. Vår partnerpolicy är att alltid lägga helt och hållet fokus på det aktuella projektet för att slippa distraktionsmoment och för att rikta hela sin energi och yrkesskicklighet på just ditt uppdrag.

Takbesiktningen – grunden för ditt takprojekt

När du hittar en lämplig offert så bokar vår partner först in ett möte där ni lär känna varandra på ett personligt plan. De berättar då ingående om hur de arbetar samt lyssnar till dig för att förstå vad du är ute efter. Efter mötet kommer de att besöka dig för en takbesiktning där de nedtecknar och beslutar om hur ni går vidare med takarbetet för att sedan ge dig ett slutpris om något skulle skilja sig från ursprungsofferten, detta är en trygghet för dig som kund och du slipper otrevliga överraskningar under arbetets gång.

Lägg ditt tak i våra händer och skicka in din offertförfrågan idag!