Om oss på Wesma Villarenovering

På Wesma Villarenovering är det tak och takbyten som står i fokus. Vi är ett litet företag som specialiserar sig på takläggning och renoveringar av tak – allt från det lilla fritidshuset eller villan till den större fastigheten eller nyproduktionen. Vi kan även berätta att vi har en varierande kundkrets som både består av privata villaägare, fastighetsinnehavare och byggföretag som vill etablera snygga och hållbara tak på sina hus eller nyproduktioner. Denna positiva variation av uppdrag har fått oss att stoltsera med en bred yrkeskompetens där nyckeln till framgång och ett fint resultat är en balans av den personliga kontakten vi upprättar med varje kund samt de befogenheter och den kunskap vi samlat på oss genom åren. Ta gärna en titt på våra referenser för att få ett hum om hur vi arbetar.

Få en kostnadsfri offert

Takläggning partner

Takläggning Stockholm

Vår firma finns i Södertälje och vi åtar oss projekt både i Södertäljeområdet och i och runt Stockholm. Vår policy är att alltid lägga helt och hållet fokus på det aktuella projektet för att slippa distraktionsmoment och för att rikta hela vår energi och yrkesskicklighet på just ditt uppdrag. I och med att vi är en liten firma har vi inte råd att begå dyrköpta misstag eller ignorera kunders behov genom att frånse från detaljer eller bra service. Vi har märkt att när vi arbetar med ett projekt i taget, blir också slutresultatet som vi har tänkt oss – ditt hus får det tak det förtjänar och du kan glädja dig åt sänkta energikostnader och bättre isolering i hemmet.

Takbesiktningen – grunden för ditt takprojekt

När du kontaktar oss då bokar vi först ett möte där vi lär känna varandra på ett personligt plan. Vi berättar då ingående om hur vi arbetar samt lyssnar till dig för att förstå vad du är ute efter. Efter mötet kommer vi att besöka dig för en takbesiktning där vi nedtecknar och beslutar om hur vi går vidare med takarbetet för att sedan ge dig ett slutpris.

Lägg ditt tak i våra händer och kontakta oss idag!

Wesma Villarenovering – en takfirma som kan sin sak om tak

Planerar du ett takbyte eller takomläggning? Hos Wesma Villarenovering är inget projekt för stort eller smått. Vi utför takarbeten med bästa servicetänk.