Referenser & omdömen

Wesma Villarenovering har inlett att stort antal små och omfattande projekt med kunder i Södertälje och Stockholmsområdet under många år. De flesta av våra kunder faller inom kategorin villaägare men vi har även ett flertal klienter som kommer från BRF:er, hyresfastigheter och privata sektorn där takrenoveringar har stått i fokus.

Få en kostnadsfri offert

Takläggning partner

Goda referenser är allt för oss

För oss är det viktigt med referenser för att våra potentiella kunder ska kunna få en bild av hur vi arbetar och hur resultaten har förefallit sig. Vi är måna om att behålla vårt goda rykte i branschen och är därför tacksamma för alla omdömen vi fått och de givande ord som gör oss varma om hjärtat. Vidare har vi valt att sammanställa ett flertal referenser så att du kan göra dig en uppfattning om hur ditt takprojekt kan bli när det är färdigt. Läs mer än gärna igenom omdömen från våra kunder samt kika vidare i vårt bildgalleri på färdigställda tak.

Läs mer om Wesma Villarenoverings referenser från kunder

Omdömen och referenser är guld värda vid anlitande av takfirmor. Här har vi sammanfattat några bilder och glädjande omdömesord från tidigare kunder.

Före och efter bilder på våra takarbeten